top of page
 • Vad har ni för avbokningsregler?
  Reguljära turer Avbokning Vid avbokning debiteras en avbokningsavgift på 300 SEK. Avbokning fram till 7 dagar innan avresa - betalt belopp återbetalas med avdrag för avbokningsavgift. Avbokning 1-6 dagar innan avresa - 50% av betalt belopp återbetalas med avdrag för avbokningsavgift. Avbokning inom 24 timmar innan avresa - ingen återbetalning. Ombokning Med ombokningsskydd kan du omboka resan fram till 72 timmar innan avresa Övriga flygresor Avbokning och ombokningar är avgiftsfritt fram till 7 dagar innan avresa. Avbokning 1-6 dagar innan avresa debiteras 50% av resans pris. Avbokning 24 timmar innan avresa debiteras fullt pris för resan. Ombokning senare än 7 dagar innan avresa debiteras med 300kr/person
 • Vad menas med liten och stor helikopter?
  Vi har delat in alla våra olika helikoptermodeller i två kategorier; liten och stor. Den lilla helikoptern kan ta upp till 4 passagerare men max 400 kg (passagerare + packning). Den stora helikoptern kan ta upp till 6 passagerare men max 600 kg (passagerare + packning).
 • Vad menas med totalvikt? Ingår pilotens vikt?
  Totalvikten är passagerarna och deras packnings totala vikt. Den får inte överskrida 400 kg för liten helikopter eller 600 kg för stor helikopter. Ni behöver inte räkna med pilotens vikt eftersom den ingår i helikoptern.
 • Hur tidigt måste jag boka?
  Desto tidigare du kan boka, desto större chans att få precis den tid och datum du vill. Är det högsäsong brukar vi kunna ordna flygning på önskat datum, men du kommer behöva vara flexibel med avgångstiderna om du hör av dig ca en vecka i förväg. Tänk på att de dagliga/schemalagda turerna har ett begränsat antal platser. Där gäller det att vara ute i god tid för att vara säker på att få plats.
 • Hur ska jag packa för att få med mig så mycket som möjligt?
  Det finns dels en viktbegränsning för våra flygningar, men även en volym. Vi måste helt enkelt få plats med allt som ska med i helikopter. För att vi ska kunna packa så effektivt som möjligt är det bästa att packa i små och mjuka väskor. Om du ska ta med en vandringsryggsäck är det bättre att välja en utan stålram, och att ha liggunderlag, sovsäck, tält etc. separat. På så vis kan vi enklara passa in ryggsäcken i små utrymmen.
 • Kan jag hyra nödsändare/satelittelefon?
  Vi på Fiskflyg hyr inte ut någon utrustning, men sammarbetar med Laponia Adventures som har all sådan utrustning. Ni hittar deras utbud och information här
 • Hur bokar jag en flyging?
  För att boka kan du antingen skriva direkt i ett av kontaktformulären på hemsidan eller maila till booking@fiskflyg.se Det går även att ringa (+46) 0973-400 32. Bokning av våra reguljära turer sker direkt på hemsidan genom bokningssystemet. Läs mer på: https://www.fiskflyg.se/reguljara-flygningar
 • Kan jag boka en egen helikopter?
  Ja, du kan boka en egen helikopter. Vi har flera schemalagda dagliga avgångar till fasta destinationer för personpris, men det går även att boka en egen helikopter och på så sätt få mer flexibla alternativ med destinationer och avgångstider.
bottom of page